KOPANJE PO USPOMENAMA

Nostalgija za skijanjem: Karmela i Anja prisjećaju se vremena kad su uživale na snježnim padinama

18.01.2021 u 10:05

Bionic
Reading

Velika većina zimske praznike voli provoditi na skijanju, a na put prema snježnim odredištima kreću početkom siječnja. U ovo vrijeme obično je špica zimske turističke sezone, no pandemija je učinila svoje pa je skijanje ove zime prekrižilo puno Hrvata. Među njima su i naše voditeljice koje su tužne što ove godine neće guštati u omiljenoj rekreaciji

Karmela Vukov Colić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u zimskoj idili pozira sa svojom djecom kći Reom i sinom Noom i nekadašnjim kolegom s HRT-a, Mirkom Fodorom i njegovom obitelji, s kojima je nekada davno uživala u skijanju.

  • +6
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

'Jednom davno, u dobra vremena, ljudi su početkom godine pohrlili u planine. Jedine maske koje su trebali bile su skijaške, a jedino preporučljivo cjepivo uzimalo se oralno i mirisalo je na cimet i klinčiće...', sjetno je napisala Karmela pored fotografije nastale na austrijskom zimovalištu Turracher Höhe.

Anja Alavanja Romac svake godine, redovito je s obitelji obilazila talijanska i austrijska skijališta. Hvalila se kako ona najbolje skija, a djeca su joj išla u škole skijanja.

  • +2
Anja Alavanja Romac Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX

'Lanjski snijeg. Tektonske ploče bile su gradivo za peti razred (još smo imali fore za usvojiti...), nosivi zid važan samo za adaptaciju stana, korona bolest ljubitelja šišmiša. Glavna vijest u novinama bili su planovi za Milanovićevu inauguraciju...A sad možemo zapjevati dobru, staru Gibinu 'možda se ipak sve u dobro pretvori...', poručila je ove godine u svojoj objavi voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat'.