tako je zabavnije

Nasmijala je mnoge: Sanja Vejnović pokazala kako se vježba joga u vrlo zanimljivom društvu

20.09.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Glumačka diva više puta je komentirajući svoj vječno mladoliki izgled govorila kako je osim genetike za to zaslužna i tjelovježba. Sada je pokazala i kako to izgleda, ali na fotografijama nije sama

'Jutarnja joga i meditacija uz asistenciju', našalila se Sanja Vejnović pored simpatičnih prizora na kojima ju se može vidjeti kako na krevetu i podu na prostirci izvodi joga vježbe, a 'mira joj ne daju' jedan od njezinih pasa i mačka s čime su se mogli poistovjetiti mnogi koji vježbaju kod kuće, a imaju kućne ljubimce.

Glumičina objava je, očekivano, izazvala val oduševljenje njezinih pratitelja. Pisali su joj kako je tako i kod nekih od njih, da im je želja imati takvog psa, ustvardili kako joj ljubimci uspješno pomažu i kako je super i genijalno vježbati sa psima.

'Kombiniram jogu, tibetance, qi gong, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju. Kada stignem, a to najviše ovisi o rasporedu snimanja, odlazim na grupne treninge pilatesa i joge. Svake večeri prije spavanja meditiram. Tako održavam svoju vitalnost i ravnotežu duha i tijela', izjavila je glumica ranije.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL