skladan par

Njihova ljubav s godinama je sve jača: Antonija Blaće blista u zagrljaju svog voljenog Hrvoja

29.01.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Povodom dodjele medijskih nagrada Zlatni Studio crveni tepih vrvio je pomno dotjeranim poznatim licima, a ovo događanje nije propustila ni Antonija Blaće koja je stigla u društvu supruga Hrvoja Brlečića

Antoniju Blaće i njezinog supruga Hrvoja Brlečića ne može se često vidjeti zajedno u javnosti, no kada se pojave ne mogu proći nezapaženo.

Bračni par, usklađen na svim poljima, pa tako i modnom, pozirao je na crvenim tepihu u dozirano elegantnom izdanju. Ona u uvijek trendi uskoj crnoj haljini midi kroja i laskavo nabranog materijala, a on u sivim hlačama i bijeloj majici te crnom sakou koji je dao dozu elegancije.

RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće i vaterpolist Hrvoje Brlečića u ljubavi uživaju više od 13 godina, a slove za vrlo skladan i zaljubljen par čija ljubav ne blijedi s godinama. Štoviše, Antonija i Hrvoje zaljubljeni su kao prvog dana. Par koji će ove godine proslaviti 14 godina ljubav na crvenom tepihu pozirao je su zagrljen i nasmiješeni, baš kao i onog dana 2015. godine kada su se zavjetovali na vječnu ljubav.

POZNATA LICA

Glamura nije nedostajalo: Evo tko je sve bio na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Antonija i Hrvoje upoznali su se preko njezine prijateljice, a par je vrlo brzo 'kliknuo'. Za njihovu romansu doznalo se u ljeto 2009. godine nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom. Dvije godine kasnije su se zaručili, a ta priča posebno je zanimljiva. Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke.

  • +13
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu namjeravajući je zaprositi. Zbog poslovnih obveza Blaće je zamalo odustala, ali na kraju ipak stigla i Hrvoju rekla najljepše 'da'.

Nakon šest godina veze odlučili su uploviti u bračnu luku, te su se vjenčali 2015. na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka.

Prošle godine putem društvenih mreža Antonija je svom suprugu napisala emotivnu čestitku za 13 godina ljubavi, koliko su tada ukupno bili zajedno. Poznata RTL-ovka uz intimnu je i spontanu fotografiju koja u punom sjaju pokazuju njihovu ljubav , napisala: '13 punih godina. Bake bi nam rekle - ušli u četrnaestu. Moj kompanjon, prijatelj, ljubav, podrška, mangup, sreća, suprug, dom…Kada juriš kući jer ti je tamo ljepše nego igdje drugdje…'.