NA INSTAGRAMU

Nives Ivanišević novom je fotografijom otkrila neobičnu tetovažu

03.02.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Raspuštene kose, pomno našminkana, radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića fotografirala se upravo na svom radnom mjestu, a podignuta ruka otkrila je malu i jedva vidljivu tetovažu na njezinoj ruci

'Pojednostavi svoj život. Probaj.' Napisala je ispod svoje fotografije nastale na radnom mjestu, u prostorijama Narodnog radija, voditeljica Nives Ivanišević. Na njoj pozira raspuštene, lagano kovrčave kose i pomno našminkana u trendi, predimenzioniranom puloveru.

Na to joj je Nataša Janjić Medančić odgovorila: 'Može li biti jednostavniji?! Koliko jooooš?', a Nives joj je na to poručila: 'U glavi uvijek može.'

Većina komplimenata odnosila se na njezin izgled, kao i kosu, a nama je zapeo za oko neobičan detalj na lijevoj ruci. Naime, nakon što joj se narukvica pomakla zbog podignute ruke, otkrila se mala, jedva primjetna tetovaža malo ispod zgloba. Riječ je o nekoj vrsti strelice, a nastavlja li se ona i tvori li neki dodatni oblik ili znak ispod narukvice, ne vidi se.

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: /PIXSELL

Inače, tetovažu koju ima na desnoj ruci već je pokazala, a ova za sada nikome nije 'zapela' za oko. Značenje iste zna samo ona.