PONOSNA KĆER

Nives Ivanišević starom fotografijom prisjetila se voljene mame Vesne

12.12.2020 u 21:37

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića sa svojim pratiteljima na Instagramu nerijetko podijeli detalje iz svog privatnog života, a sada se pohvalila s maminom fotografijom nastaloj u eri ludih 70-ih

'Lude sedamdesete. Moja mamasita', napisala je Nives Ivanišević ispod objavljene fotografije majke uz emotikone u obliku srca.

U srpnju ove godine Nives se suočila s gubitkom voljene mame Vesne odavši joj počast emotivnom objavom na Instagramu.

'Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala', napisala je tad.

  • +7
Nives Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX