BLAGDANI U ZAGREBU

Privikavaju se na novu situaciju: Nives i Goran Ivanišević otkrili kako provode večernje sate

23.12.2020 u 11:43

Bionic
Reading

Prosinac bi uobičajeno provodili na nekim od blagdanskih domjenaka, što poslovnih, što sportskih. Međutim ova godina i to je poremetila pa se supružnici Ivanišević privikavaju na novonastalu situaciju i užitak pronalaze u svom domu u Zagrebu

Poput mnogih Hrvata, Nives Ivanišević nakon odrađene smjene na Narodnom radiju odlazi kući te je čekaju nove obveze oko mališana Olivera, kojeg je rodila u braku s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Ovi blagdani za njih su itekako posebni pa će ih provesti u miru i toplini zagrebačkog doma.

  • +7
Nives Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Zbog Covida-19 ove godine izostat će njihovo tradicionalno blagdansko putovanje u toplije krajeve, neće posjetiti ni Goranovu obitelj u Dalmaciji, a nema ni poslovnih i sportskih domjenaka uoči Božića na koje su navikli.

Sada su se svojim obožavateljima javili iz kuhinje u luksuzno uređenom stanu u centru Zagreba te pokazali kako oni provode svoje večeri.

‘A vi kako ste?’ pitala je Nives ispod objave sa suprugom, dok se ispred njih našla boca alkoholnog pića. Kada njihov sinčić Oliver ode na spavanje, roditelji se bacaju na uživanje te se posvete jedan drugome.