PONOVNO ZALJUBLJENA

Nives Celzijus pohvalila se da njezina nova veza ide u ozbiljnom smjeru: 'Očekuje me važan prvi susret s njegovim prijateljima’

01.11.2020 u 13:59

Bionic
Reading

Sredinom srpnja ove godine Nives Celzijus dala je naslutiti da je zaljubljena te da ima tajnog obožavatelja, kojeg još nije spremna predstaviti javnosti. Šest godina nakon razvoda opet je dala šansu ljubavi, a čini se da njezina nova veza ide u vrlo ozbiljnom smjeru

Iako o temi ljubavi rijetko govori u medijima te je uvijek zagonetna i daje dvosmislene odgovore, pjevačica Nives Celzijus sada je jasno potvrdila da je u ozbiljnoj vezi.

Izgleda da se ljetna romansa, za koju je govorila da je još sve svježe, zakotrljala te da misteriozni muškarac iz dana u dan sve više osvaja rasnu ljepoticu.

Članica ovogodišnje sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u svojoj posljednjoj Instagram objavi jasno je kazala da se sprema upoznati bliske prijatelje svog odabranika.

‘Očekuje me važan prvi susret s njegovim prijateljima i naravno da mi je najbitnije ostaviti dojam’, počela je svoju objavu zgodna Nives, a pritom obožavatelje zamolila za pomoć pri odabiru adekvatnog stajlinga.

‘Odlučila sam se za #bossylook u kojem mi pripomaže ova savršeno elegantna ženska kravata. Pomozite mi, koji stajling odabrati, a da bude ljubav na prvi pogled’, nadovezala se Celzijus.

Još na ljeto o svojoj je novoj simpatiji govorila vrlo sramežljivo kazavši: ‘Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena’.

Podsjetimo, Nives se razvela prije šest godina od nogometaša Dine Drpića s kojim dijeli sina Leonea i kćer Taishu. Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima te zajednobrinu o odgoju svojih sada već tinejdžera.

Prije nekoliko dana pokazala nam je da zajedno provode vikende u prirodi.