ZAGOLICALA MAŠTU

Nives Celzijus odlično se zabavila u Beogradu, a njezin bujni dekolte ponovno je izazvao pomutnju

24.11.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Slobodan vikend od nastupa Nives Celzijus je iskoristila za provod u Beogradu. Pjevačica je ondje otputovala sa svojim bliskim prijateljem, voditeljem Daliborom Petkom s kojim je uživala na velikom koncertu Severine Kojić u Štark Areni. Lijepa pjevačica odlično se zabavila, a svojim je odabirom stajlinga malo koga ostavila ravnodušnim

Severina Kojić je u subotu održala koncert u prepunoj Štark Areni u Beogradu, a među brojnim poznatim osobama koje su uživali na koncertu bili su i pjevačica Nives Celzijus i voditelj Dalibor Petko. Nives i Petko pjevali su u glas poznate Severinine hitove do samog kraja koncerta, a potom su se uputili u provod.

U jednom poznatom beogradskom restoranu pjevačica i voditelj su uživali u dobroj hrani i glazbi, a Petko je po dolasku u Beograd na svom Instagramu objavio i video u kojem se on i pjevačica, unatoč problemima sa smještajem, smiju do suza.

Naime, apartman koji su rezervirali online izgledao je potpuno drugačije od onog koji ih je dočekao. Osim potpuno drugačijeg i zastarjelog interijera, tijekom boravka u apartmanu imali su i 'cimere', obzirom da su u stanu zatekli žohare.

Unatoč lošem smještaju, pjevačica se po svemu sudeći odlično provela, a sigurni smo i slomila pokoje srce. Nives se u provod uputila u kratkoj kožnoj haljinici s dubokim dekolteom koja je u prvi plan stavila ljepotičine duge noge i bujne obline na koje je pjevačica itekako ponosna.

U komenatrima ispod fotografije na kojoj pozira u pripijenoj minici nastala je opća pomutnja.

'Najljepši dekolte u Areni', 'Prelijepa', 'Najljepša na svijetu', 'ribetina', 'Da sam bio tamo mislim da bih teško znao jedan stih koji slijedi kada bih ugledao tebe', samo neki su od komplimenata koje su pjevačici udijelili njezini obožavatelji.

VELIKA TURNEJA

[FOTO] Nakon Splita, Severina napravila spektakl i u Beogradu; pogledajte kako je bilo

Pogledaj galeriju