MODNI TRENDOVI

Ovaj seksi stajling zaludio je Hrvatice: Umjetna koža sve je traženija u garderobi

17.11.2019 u 17:42

Bionic
Reading

Jesenske modne kolekcije prepune su raznoraznih modela od umjetne kože. Bilo da je riječ o hlačama, suknjama, haljinama ili kombinezonima ovaj pomalo sado-mazo stil oduševljava naše poznate dame, a evo kako ga najradije kombiniraju

Jedna od najvećih zaljubljenica u kožne stajlinge je već godinama pjevačica Indira Levak. Ona od početka svoje karijere njeguje takav imidž, pa je Indira spremno dočekala ponovni povratak ovog trenda. Obožava kožne hlače, ali i haljine koje uglavnom kombinira s visokim čizmama.

Dok smo kod naše energične pjevačice navikli na ovakav look, pravo je iznenađenje vidjeti nekadašnju misicu Lejlu Filipović u kožnim komadima.

Lijepa Lejla također nije odoljela sveprisutnom trendu te je nabavila kožne hlače visokog struka s povezom, a stilizirala iz je uz krzno, zmijski uzorak i lila nijanse.

Trendseterica i jedna od vodećih hrvatskih modnih blogerica Sonja Kovač u svoje je stajlinge ukomponirala nekoliko kožnih komada, a među najdražima su joj sjajne hlače širokog modela.

U sličnom modelu pojavljuje se pjevačica Nives Celzijus, koja pak time uspijeva dodatno naglasiti svoj seksepil. Za razliku od Sonje, Nives svoje kožne hlače nosi uz vrlo provokativna gornja izdanja s dubokim dekolteom u prvom planu.

Ni mnoge druge poznate Hrvatice nisu ove sezone odoljele isfurati posljednji krik mode. U svojoj garderobi nekoliko je kožnih komada spremila Nevena Rendeli Vejzović, Nikolina Pišek, pjevačica Severina, kao i djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević.

MODNI ULOVI

Izdvojili smo 30 high street modela kožnih hlača u koje se isplati investirati ove jeseni

Pogledaj galeriju