PODRŠKA BIVŠEG

Nives Celzijus: Dino je preuzeo dio brige, inače bih poludjela

17.03.2017 u 09:28

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus je po mnogima najveće iznenađenje u četvrtoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kolege je oduševila pjevačkim umijećem, a članovi žirija su je nahvalili riječima da je pravo glumačko čudo. Najveću podršku ima od svoje djece koja mamu vjerno prate u showu

'Djeca gledaju, ali su dosta subjektivna. Sve što radi mama je najbolje', izjavila je za Dnevnik.hr. Dodala je kako uspijeva balansirati između uloge mame i javne osobe uz pomoć bivšeg supruga, nogometaša Dine Drpića, od kojeg se rastala prije tri godine, i svoje mame.

'Malo sam zanemarila majčinski dio što se tiče brige oko škole, ali moja mama i Dino su uskočili. Oni su preuzeli taj dio brige na sebe jer bih vjerojatno poludjela. Složili su se jer imam jako puno posla oko nastupa, koreografije, probe', rekla je  Nives.

Drago joj je što je dobila puno pozitivnih kritika na račun svojih dosadašnjih nastupa u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 'Jako sam hepi. Nisam takvo što očekivala. Ljudi su bili protiv toga da ja budem jedna od kandidatkinja, ali mislim da sam im pokazala da mogu biti dobra', kazala je za Dnevnik.hr.