'masked singer'

Nitko nije pogodio da se iza maske skriva nekadašnji kralj dance scene, Senna M: 'Nisam pjevao 20 godina'

03.04.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Započeo je dugoočekivani show 'Masked Singer', a u prvoj epizodi iz natjecanja je ispala i prva maska, Balthazar, ispod kojeg se skrivao slavni Senad Galijašević. Do samoga kraja nitko nije posumnjao kako se iza maske krije Senna M koji je u devedesetima žario i palio svojim dance hitovima

Televizijska najstrože čuvana tajna – najveći televizijsko-pjevački spektakl 'Masked Singer' krenuo je s emitiranjem na RTL-u. Od 12 izvođača koliko ih je u showu, prvih šest je u pjevačkim dvobojima pokazalo kakvi su izvođači kada nitko ne zna tko su zapravo oni.

Voditeljica Antonija Blaće predstavila je 'detektive' showa: Idu Prester, Antoniju Mandić, Enisa Bešlagića i Borka Perića, a na pozornicu su ovoga puta stala tri para duelista prvi stali Slatkač i Balthazar, Licitarsko srce i Torpedo te Meduza i Tintilinić.

'Prije svake izvedbe na pozornici, puštamo prilog o maski koja nastupa. U prilogu se kriju tragovi koji će 'detektivima', publici i gledateljima pomoći da lakše pogode tko je ispod maske. Balthazar je u video prilogu o sebi između ostalog otkrio da je u njemu uvijek čučao Balthazar, samo ga je trebalo otkriti te da je on njegovo pravo ja. Na pozornici je otpjevao pjesmu pjevača Rag'n'Bone Man, 'Human'. Enis je usred nastupa zaključio da je Balthazar vjerojatno roker.

Balthazar je otkrio još jedan trag pa je nakon nastupa rekao: ''Što nemam, a trebam – ja izmislim!'', a to je samo stvorilo pomutnju među 'detektivima'. 'Mislim da je to Kerum', rekla je Ida. Borko je pomislio da je Ćiro Blažević, a Enis da je Edo Maajka.

Publika je na kraju odlučila da je da u eliminacijsku skupinu idu Balthazar, Torpedo i Tintilinić te im je pružena posljednja šansa.

Balthazar je ponovno nastupio s pjesmom 'Unchain My Heart' Joe Cockera, gdje su svi zaključili da Balthazar odlično pjeva, a ovog su puta pomislili su na druga poznata imena. Torpedo je otpjevao pjesmu Doris Dragović 'Željo moja', a Tintilinić od Blondie 'One Way or Another' .

Tintilinić je osvojio najviše glasova, a najmanje je osvojio Balthazar pa je on bio taj koji je morao otkriti svoj identitet. Glasova. Detektivi su imali još jednu šansu, a Borko je rekao da je Balthazar Ćiro Blažević, Ida je rekla da je Senna M, Enis je Edu Maajku stavio ispod maske, a Antonija DJ Krmka.

Došlo je vrijeme da Balthazar skine svoju masku, a ispod nje se nalazio glavom i bradom 'kralj hrvatske dance muzike' Senna M. 'Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, a nije lako pjevati ispod ovakve maske', otkrio je sretno Senna te otpjevao, ovaj put bez maske pjesmu 'Human'.

Senad Galijašević devedesetih je žario i palio domaćom dance scenom, a mnogi se i danas dobro sjećaju njegovi hitova kao što su 'Beba', 'Indijanac' i 'Tuc tuc'. Sv su ga tada znali kao Sennu M, a Senad posljednjih 20 godina živi daleko od očiju i reflektora estrade. Sa suprugom Jelenom vodi uspješnu tvrtku za televizijsku i filmsku opremu, a njegovu rasvjetu, kamere i kranove, koje je sam izumio koriste čak i NASA i Hollywood.

Senad ima dvoje djece tinejdžera koji znaju za njegovu slavnu prošlost. 'Pa znaju, ali za njih samo njihov tata koji se spušta niz tobogan u aqua parku zajedno s njima,' kaže za RTL.hr.

  • +17
Masked singer Izvor: RTL / Autor: GORAN JAKUS

U intervju za RTL.hr otkrio je kako mu je poprilično teško bilo biti Balthazar te da se morao vratiti u formu i mjesec dana vježbati pjevanje ka mogao otpjevati pjesme. Kaže kako je za nastup vježbao sam po noći u svom studiju kako ne bi nitko otkrio tajnu te kaže: 'Nitko nije ni posumnjao, ni najbliži, i nije im jasno kad sam sve to uspio uraditi, a da oni ne primijete.'

Na pitanje ima li želju i afiniteta vratiti se ponovno na scenu Senna M kaže: 'Kad sam vidio reakciju publike poslije skidanja maske, prvi put nakon 20 godina osjetio sam taj divni kontakt i suze u očima i to nikad neću zaboraviti!'