ELITNA LOKACIJA

Procurilo da je Melania Trump u tajnosti kupila stan na luksuznoj adresi

20.05.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Njezin suprug vlasnik je mnogih nekretnina u SAD-u, od koji se najviše njih smjestilo u New Yorku, a Melania Trump očito je tijekom godina braka s poznatim biznismenom, danas predsjednikom Donaldom Trumpom naučila gdje i kako ulagati novac

Američki mediji donose vijest kako je Melania Trump u siječnju 2016. kupila stan u Trump Toweru na Manhattanu, točnije na Petoj aveniji, jednoj od najskupljih lokacija u New Yorku. Ovakvo saznanje mediji su dobili iz izvještaja Ureda za državnu etiku koji je objavio financijski obrazac predsjednika Donalda Trumpa za 2018. godinu.

I dok su u fokusu ostale malverzacije oko isplaćivanja porno glumice Stormy Daniels, koja tvrdi da je s Trumpom imala aferu prije nekoliko godina za koju su joj prije predsjedničke kandidature platiti za šutnju, u sjeni je ostalo poslovanje prve dame.

Naime, Melanija je prije dvije godine kupila jednosobni stan u poslovno-stambenom neboderu 'Trump tower' na Petoj aveniji. Za svoju prvu nekretninu u New Yorku, izdvojila je 1,5 milijuna dolara (9,5 milijuna kuna).

Trump Tower Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Evo po čemu je ovaj 'Trump Tower' (jer u New Yorku ih ima još nekoliko) poseban:

Smješten na najelitnijem dijelu Manhattana, neboder ima 68 katova i sveukupno 236 stambena prostora. Na 26. katu nalazio se ured Donalda Trumpa kada je bio predsjednik organizacije Trump. Navodno postoji i poseban lift koji vodi direktno u ured ali i njegov privatni penthouse.

Ured Donalda Trumpa na Manhattanu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U prizemlju zgrade nalaze se luksuzne trgovine, restorani i barovi. U zgradi su između ostalog živjeli i brojne zvijezde uključujući Bruce Willisa, Michaela Jacksona, Johnnyja Carsona i Paula Anku.

Šesti kat zgrade služio je svojevremeno i kao poslovni prostor kampanje Trump, a tamo je snimano reality show 'The Apprentice'.

Melania Trump u obilasku penthousea Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U istoj zgradi nalazi se i čuveni stan današnjeg predsjednika koji se proteže na čak tri kata, a u njemu je Melania nastavila živjeti i nekoliko mjeseci nakon izbora i prije službenog preseljenja u Bijelu kuću, kako bi njihov sin Barron nastavio školovanje.

Na 33. katu smjestio se novi stan Melanije Trump pod slovom H, a fotografije te nekretnine nisu dostupne. Međutim, kratki uvid u susjedni stan koji se smjestio ispod, pod brojem 32 H daje otprilike sliku stana prve dame. Još uvijek je nepoznato zašto je gospođa Trump kupila ovaj stan, no mnogi nagađaju kako joj je on služio kao svojevrstan bijeg od svakodnevice i supruga s kojim već duže vrijeme nije u idealnim odnosima. Navodno je lijepa Slovenka koristila ovu nekretninu najviše kao knjižnicu u kojoj se opuštala uz čitanje omiljene literature.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia