SIMPATIČNA KOPRIVNIČANKA

Ništa od glavne nagrade: Kći bivšeg ministra ruke nije točno odgovorila na pitanje za 34.000 eura

27.01.2023 u 11:20

Bionic
Reading

U četvrtak prikazana je nova epizoda popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš', a u jučerašnjoj emisiji prva natjecateljica je bila Ivana Polančec koja je svoj nastup u kvizu nastavila s prethodno osvojenih 18.000 eura. Čekala su je još tri pitanja

Kći Damira Polančeca, bivšeg potpredsjednika vlade i ministra gospodarstva te nekadašnje desne ruke Ive Sanadera, nije znala odgovor na pitanje za 34 tisuće eura.

Prvo je zatražila pomoć publike na pitanju koje je glasilo: 'Prema popisu iz 1910. koji je grad s 57.755 stanovnika bio drugi najveći na području današnje Hrvatske?'. Ponuđeni odgovori bili su: Split, Osijek, Pula i Varaždin, a publika je najviše, 56 posto glasova, dala Varaždinu, 23 posto Splitu, dva posto manje za Osijeku, dok Puli nije dodijeljen niti jedan posto glasova.

Ivana, inače po struci magistra arheologije i anglistike te radi u osnovnoj školi, poslušala je publiku pa je kao konačan odgovor odabrala Varaždin, no točan odgovor bio je Pula te je kviz napustila s osvojenih 5000 eura, novčanom nagradom koja se nalazi na drugom pragu. Ljubitelji kvizova sjećaju je se iz kviza 'Potjera'. Iza nje su dva nastupa u kvizu u kojem je debitirala 2019. godine, a svoju je sreću još jednom okušala prošle godine. Iza nje su dva nastupa u kvizu u kojem je debitirala 2019. godine, a svoju je sreću još jednom okušala 2022. godine.

  • +2
Tko želi biti milijunaš? Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX