osvojila 18 tisuća eura

Kći bivšeg ministra, Ivana Polančec briljirala na 'Milijunašu', samo je tri pitanja dijele do jackpota

20.01.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Mlada Koprivničanka u zabavnom game-showu pokazala je veliko znanje, a sljedećeg četvrtka joj se smiješi jackpot. Iduću emisiju otvorit će odgovarajući na 13. pitanje. Na raspolaganju ima džoker 'pitaj publiku'

Sve je išlo kao od šale a Ivana Polančec, inače nastavnica engleskog u osnovnoj školi i kći Damira Polančeca kako javlja ePodravina.hr, na sva je pitanja odgovarala bez pomoći džokera. On joj je zatrebao na 11. pitanju koje je glasilo: Robespierre je bio istaknuti član koje grupacije koja se za revoluciju borila iz najviših klupa Konventa? A – kordeljera, B – žirondinaca, C – fejana ili D – montanjara?

Džoker je rekao da bi izabrao kordeljera ili montanjara pa je Ivana zatražila i drugog džokera pola pola te tako došla do točnog odgovora – montmanjara. Odgovor na 12. pitanje dala je bez džokera, a trebalo je reći Kako se zove slavna slika u čijoj pozadini visi još jedna slika.

Odlučila se za odgovor D, odnosno, Whistlerova majka simpatično se prisjetivši filma 'Mr. Bean na praznicima' (u kojem se spominje ta slika) i osvojila 18.000 eura.

  • +2
Tko želi biti milijunaš? Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX