NAJVEĆI PONOS

Nina Violić pokazala 19-godišnju kćer Rozu: 'Ako sam nešto napravila kako treba…'

25.01.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Naša glumačka diva ne robuje stalnim objavama na društvenim mrežama. Još manje pokazuje ono što se zbiva u njezinom privatnom životu, no veliki dan u njezinoj obitelji obilježila je objavom koja je mnoge iznenadila

Kći Nine Violić, Roza, koju je dobila u braku s glumcem Tvrtkom Jurićem, proslavila je 19. rođendan pa je ponosna mama podijelila dvije zajedničke fotografije. Jednu dok je bila beba i jednu iz sadašnjeg vremena, a opisala ih je riječima: '24.1.2003. Petrova bolnica. Ako sam nešto napravila kako treba…'.

Mnogi su kolege i prijatelji Nininoj kćeri čestitali rođendan, a mnogi su komentirali njihove tetovaže. Imaju istu - siluetu majke i djeteta. 'Kad je Roza bila mala, uvijek smo govorile 'to smo ti i ja'. Kad je Roza odrasla, odlučila je imati taj tattoo. Ima ga ona, imam isti i ja. Čuva nas', objasnila je glumica ranije za Jutarnji ist. Naravno, mnogi su primijetili i u kakvu je ljepoticu izrasla Ninina mezimica.

24.1.2003. petrova bolnica❤️ …ako sam nešto napravila kako treba…

Objavljuje Nina ViolicPonedjeljak, 24. siječnja 2022.

Za svoju Rozu je svojedobno rekla da je 'pametnija od svojih roditelja', da je ne želi usmjeravati nego pratiti i dati podršku u onome što je zanima i što voli, da bi je radije 'odsmjerila' od kazališta, jer su ona i Rozin otac u tom poslu, te da bi joj htjela omogućiti da radi ono što voli.

  • +3
Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX