uvijek zabavna

Masovna druženja ispred HNK i dalje su vruća tema: Nina Violić napisala objavu o generacijskim razlikama i izazvala zanimljivu raspravu

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Nina Violić nedavno je završila dugometražni igrani film 'Baci se na pod' kojeg je i redateljica ali i glavna glumica, uz Gorana Bogdana. Kad je dobre volje, rekla je nedavno, optimistična je i razmišlja kako je sve što nam se događa jako dobro. Nedavne događaje s ostavljenim smećem i tulumima ispred HNK komenirala je na društvenoj mreži

'Kao da moja generacija ne može prihvatiti da klinci koji briju na alternativu i klinci koji briju cajke zajedno izlaze i druže se, to su vam budimo iskreni isti klinci, ista djeca koja nisu učila toleranciju nego su eto naprosto takvi, nema više ukus, neukus, desno, lijevo, jazz, Ceca, kazalište, cirkus, sve je to isto i sve je to bogatije i kompleksnije i naprednije nego isključivost iz koje mi dolazimo. Samo ljubav', poručila je Nina Violić na svom Facebook profilu.

Ranije su ona i njezin partner Filip Šovagović snimili video na temu smeća ispred HNK koji je izazvao apsolutno oduševljenje onih koji ih prate. 'Vi ste sve', poručila im je među ostalim Jelena Veljača.

'Kad mi neke stvari smetaju, onda to direktno kažem, bez okolišanja. Ali nisam neka osoba koja se buniti mora. Prije su me neke stvari više dirale. Sada sam mirnija. Ja sam rudlava crvenokosa pristojna gospođa. Temperamentna da, ali nisam buntovnica. Znam da me prati ta etiketa. Ne znam zašto? Pa vidite i čujete da sam fino odgojena dama. Samo se uvijek borim za svoju istinu. Ljudi ne dožive tu moju istinu pa ju ponekad čitaju kao bunt, ponekad kao šalu', nedavno je izjavila za Jutarnji list.

  • +3

Nina Violić

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!