PRIPREMa SPEKTAKL

Nina Badrić uoči koncerta karijere organizirala veliku audiciju za plesače

19.01.2020 u 16:48

Bionic
Reading

Točno dva mjeseca dijeli nas od velikog koncerta Nine Badrić u zagrebačkoj Areni. Bit će to prvi koncert popularne domaće pjevačice u ovom impozantnom prostoru, a da priprema spektakl za pamćenje dala je naslutiti ovoga vikenda organiziravši veliku audiciju za plesače

U zagrebačkom plesnom centru Tala, Nina je organizirala audiciju za plesače koji se nadaju angažmanu za njezin veliki koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 7. ožujka.

  • +20
Nina Badrić na audiciji za plesače Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Uoči koncerta karijere Nina je krajem prošle godine predstavila novi singl, moćnu baladu naziva 'Ratujem s tugom', a osim nove pjesme Arenu će, prema najavama organizatora, ispuniti dobro znani Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije.

Nina Badrić - Ratujem s tugom (official audio) Izvor: Društvene mreže / Autor: Aquarius records

Mnoštvo okupljenih plesača na organiziranoj audiciji Nina je pozdravila u elegantnom crvenom izdanju kojim je domnirao kaput strogog kroja i haljina popularnog leopard uzorka, a da s nestrpljenjem iščekuje svoj koncert u zagrebačkoj Areni Nina je dala naslutiti na društvenim mrežama gdje brojne obožvatelje poziva da joj se pridruže na velikoj proslavi dugogodišnje karijere.

'Ovaj koncert mi znači mnogo, upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani - divna publika, briljantni suradnici, virtuozni glazbenici - svi oni s kojima sam i ja rasla, odrastala, glazbeno se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema!', izjavila je Nina krajem prošle godine kada je u eteru Narodnog radija najavila svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX