POSEBNA POVEZANOST

Nina Badrić napisala emotivnu objavu: 'Moja sreća, ljubav, radost, moja obitelj'

27.09.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Pjevačica svoje obožavatelje na društvenim mrežama često časti privatnim fotografijama. No jedna od posljednje objavljenih posvećena je jednoj od članica obitelji. Premda rijetko objavljuje fotografije članova obitelji Nina Badrić je ponovo napravila iznimku i na Instagramu tradicionalno čestitala mlađoj sestri rođendan

Kako to izgleda kad se dvije sestre godinama vole, cijene i poštuju, pokazala je rođendanska čestitka Nine Badrić svojoj mlađoj sestri Sunčici. 'Moja sreća ljubav radost moja obitelj... Zahvalna sam Bogu što si baš ti moja sestra. Što si moje toplo rame snaga utjeha smijeh sestra i prijatelj zauvijek. Sretan ti rodjendan ljubavi moja uz pjesmu 'Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine'', napisala je pjevačica na Instagramu.

Mlađa sestra pjevačice je davnih godina bila njezina menadžerica, a čak se jednom i sama pokušala okušati u muzičkim vodama. Sunčica se povukla iz glazbe kada se posvetila obitelji, a kada se pogledaju njezini profili na društvenim mrežama, primjetno je da poput sestre Nine obožava putovanja, kao i more. Sunčica je ujedno Ninina najbolja prijateljica, osoba koja je najbolje razumije.

Mlađa sestra pjevačice već godinama živi u Italiji i ima sina Marca, kojeg 'teta Nina' rado posjećuje. Iako ih već godinama dijeli daljina njihovu bliskost ništa ne može narušiti. Uz Sunčicu, pjevačica ima stariju sestru Dijanu, a obitelj joj je, Nina često ističe, životni temelj.

'Ja sam drugo dijete, srednja žalost ili zlatna sredina, ovisi kako se uzme. Prva kći je bila najveća ljubav, najmlađa je bila obiteljska maza. Vezana sam za sestre, no mlađa Sunčica je moja posebna ljubav i s njom sam u životu stvorila i najveće prijateljstvo. Na nju sam slaba, valjda zato što je mlađa pa se stvorio neki zaštitnički osjećaj. Ona mi je najbolja prijateljica i živim za dane kad smo zajedno', ispričala je pjevačica ranije.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix