NINA O ULIČNOJ MODI:

'Za mene su najjače odjevene gradske cure one koje nemaju novca, a jeftinim brendovima stvaraju svoj stil i sjajno izgledaju'

06.09.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Nina Badrić jedna je od naših najuspješnijih glazbenica čiji se veliki zagrebački koncert u Lisinskom zakazan 24. listopada čeka s velikim zanimanjem

Popularna pjevačica osim po svojim pjesmama, poznata je i po svojem rafiniranom modnom stilu o čemu je nedavno, između ostalog, progovorila i u velikom intervjuu za tportal.hr.

'Jako volim i pratim modu. Obožavam sve lijepe komade, no ovo pretjerivanje s modom za mene je postalo neukusno. Danas više nemate modne ikone, već žene koje sebi mogu priuštiti najskuplje stvari pa su samim time 'mega modno osviještene', što je po meni potpuno promašeno. Moda mora biti stil koji sebi prilagođavamo. Za mene su 'najjače' odjevene gradske cure one koje nemaju novca, a jeftinim brendovima stvaraju svoj stil i sjajno izgledaju', otkrila je Nina u tom intervjuu dodajući kako joj je bitna estetika te da voli lijepe stvari s puno ukusa te ljude i kuće sa stilom.

Inače, Nina je na bajkovitim Brijunima ovih dana snimila video spot za novi pjesmu 'Rekao si'. Pjesmu autorski potpisuje Ante Pecotić, a s njom najavljuje dugo očekivani album. Spot su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo pa su bili vrlo ponosni što je Nina Badrić odabrala taj otok za svoj novi video spot.  

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iza Nine Badrić je uspješna ljetna turneja koju je završila koncertom u Baru no odmora za nju neće biti. Očekuje je premijera nove pjesme 'Rekao si', snimanje za RTL-ov show 'Zvijezde' gdje je jedna od članica žirija te dva velika koncerta u Lisinskom koje je najavila za listopad.

Nina Badrić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andreja Damnjanović

Usporedo završava novi album koji će oko Božića ugledati svijetlo dana, Novu godinu ova sjajna glazbenica ispratit će radno na Stradunu u Dubrovniku zajedno s Tonijem Cetinskim.