UVIJEK SAVRŠENA

Nikolina Ristović pokazala kako izgleda kad se poigra sa šminkom: 'Makeup by me. Mašta radi svašta'

28.04.2022 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon odmora i uživancije u Španjolskoj, voditeljica, dizajnerica i kostimografkinja vratila se u Zagreb. Pratitelji na Instagramu mogli su vidjeti kako je izgledao njezin boravak tamo, a sad se vratila u zagrebačku svakodnevicu te je među ostalim pokazala kako izgleda kad se sama šminka

Jedna od onih dama koje uvijek imaju sve na mjestu je Nikolina Ristović – šminka joj je uvijek besprijekorna, uvijek je odjevena fantastično, a frizuru da ni ne spominjemo. Vidjeli smo je kako izgleda bez make upa, a sad i kako to izgleda kad se sama našminka.

'Makeup by me. Mašta radi svašta', opisala je fotografije i mini video kojeg je objavila na društvenoj mreži, a na kojima se vidi da je za svoj posljedji izlazak nabacila svijetloplavo sjenilo koje je inače doživjelo veliki povratak ove sezone (obožava ga i Hailey Bieber). Komentara je mnogo – od onih koji joj poručuju da je divna, do onih kojima smetaju žene koje lice uljepšavaju raznim kozmetičkim zahvatima.

Podsjetimo, Nikolina i suprug Vidoje Ristović prošle su godine kupili luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni u Zagrebu, a uređenje doma je u punom zamahu. Svoju novu životnu oazu supružnici su kupili nakon što su Nikolina i njezina kći Una Sofija za dlaku izbjegle smrt nakon trovanja ugljičnim monoksidom.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX