SJAJNO SE PROVODE

Nikolina Ristović javlja se iz Madrida, a glavna zvijezda snimaka i fotografija je njezina mlađa kćer

21.04.2022 u 14:49

Bionic
Reading

Voditeljica, dizajnerica i kostimografkinja već neko vrijeme boravi sa suprugom Vidojem Ristovićem i mlađom kćeri u Španjolskoj odakle pratiteljima pokazuje kako se ondje provodi, zabavlja, a svi uživaju u viđenim prizorima

Prošla godina nije bila ni najmanje ugodna za nju i njezinu mlađu kći Unu Sofiju koje su se otrovale ugljičnim monoksidom u svom domu u Zagrebu. Nakon više mjeseci oporavka, Nikolina Ristović gušta u ljepotama Madrida.

Osim uvijek besprijekorno sređene mame, posebnu pažnju na objavljenim fotografijama privlači njezina 7-godišnja mezimica Una Sofija koja se često se nalazi na fotografijama maminih društvenih profila.

'Ideja je bila da imamo jednu reprezentativnu fotografiju. Dobili smo ih više. Sad mogu sastaviti strip', opisala je Ristović jednu od objava na kojoj preslatka djevojčica izvodi grimase što je očekivno, osvojilo mnoge. Na idućem nizu snimaka među ostalim može se vidjeti kako pleše flamenco imitirajući profesionalne plesače koje su ranije odgledali.

Bilo kako bilo, djevojčica je već odavno u svakom slučaju krenula maminim stopama po pitanju zaokupljanja pažnje. Podjetimo, ona je drugo dijete voditeljice dok iz mladenačke veze s novinarem Markom Cigojem ima kći Hanu, 25-godišnjakinju koja studira medicinu u Škotskoj.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX