u nastajanju

Nikolina Ristović pokazala kako će izgledati njezin novi dom i kakav pogled puca s terase

07.04.2022 u 12:50

Bionic
Reading

Voditeljica i dizajnerica prošle godine je otrkila kako je sa suprugom Vidojem Ristovićem kupila luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni. Obitelj će nakon što se završe radovi uživati u domu koji se prostire na 500 kvadrata, a Nikolina Ristović je pokazala dijelić buduće idile

Nakon trovanja ugljičnim monoksidom Nikolina Ristović jedno vrijeme živjela u hotelu jer se u svoj dom od straha više nije htjela vratiti, a nakon toga smjestila se u podstanarskom stanu u Zagrebu. Prošli mjesec je odmarala u Miamiju, a sada se bavi dovršenjem uređenja. Kako to izgleda pokazala je na Instagramu.

Snimila je prizore eksterijera, pogled uz kakav će buditi i u kakvom će moći guštati sa svog balkona te ponešto iz unutrašnjosti i kako napreduju radovi. Navodno će sve biti u stilu 70-ih godina, a sudeći prema snimkama, imat će puno svjetla. Ranije se javila s donje etaže kuće kada je najavila 'Novi početak. House makeover, dan prvi'.

Podsjetimo, Ristović i njezina šestogodišnja kći Una Sofija u veljači prošle godine su završile u bolnici zbog ugljičnog monoksida no sve je srećom prošlo bez tragičnog ishoda premda je Nikolina medijima kazala da su ih minute dijelile od sigurne smrti. U lipnju je rekla kako i dalje osjeća posljedice. Imala je 'izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji i čudna stanja'. 'I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posljedice se osjećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije', rekla je tada za Jutarnji list.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX