UŽIVA U MADRIDU

Nikolina Ristović pohvalila se svojim 'prijateljima s povlasticama' pa objašnjenjem sve nasmijala

19.04.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Da je otputovala u Madrid otkrila je prvo njezina prijateljica, nekadašnja manekenka, danas novinarka i voditeljica Fani Stipković, a sada se Nikolina Ristović pohvalila i zajedničkim druženjem

Uskršnje praznike Nikolina Ristović je sa suprugom Vidojem, ali i kćerkicom Unom Sofijom, kao i suprugovom kćerkom iz prvog braka, odlučila provesti daleko od naših krajeva. Za destinaciju su odabrali mnogima omiljenu Španjolsku, točnije Madrid, gdje su se susreli i s dobro poznatom Hrvaticom, koja tamo već godinama radi i živi.

Naravno, riječ je o Fani Stipković koja ih je, zajedno s dečkom, legendom Real Madrida Fernandom Hierrom, odvela na ručak u jedan od boljih tamošnjih restorana. Upravo je tamo nastala i zajednička fotografija dvaju parova, preko koje je Nikolina napisala:

'Prijatelji s povlasticama. Značenje - povlaštena sam što imam prijatelje koji me vode samo na lijepa mjesta.'

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Inače, Fani i Nikolina znaju se još iz davnih dana, kada su obje radile i kao novinarke za nekada izuzetno gledanu emisiju o poznatima i slavnima - Red Carpet, stoga ne čudi da se voditeljica odlučila javiti prijateljici kada je stigla u Madrid.