PRISILNO MIROVANJE

Nikolina Ristović oporavila se od upale pluća, a sad se bacila na vježbanje

10.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih žena u regiji nakon dulje pauze objavila je fotografiju na Instagramu. Nikolina Ristović nakon odležane upale pluća sad se vratila rekreaciji i našalila da bi mogla zaraditi novu upalu - ovaj put mišića ili pak bubrega zbog golišavog stajlinga

Nikolina Ristović je preležala upalu pluća, te je uslijed toga vrijeme uglavnom provodila u udobnosti svog doma, a morala je napraviti pauzu od posla, ali i treninga.

'Rekreacijom do upale bubrega. Ili mišića. Ili oboje. Ovo potonje sam i dobila. Tek sad razumijem u potpunosti rekreativce početnike jer se ja sada, nakon mjesec dana horizontale i kirurškog odvajanja guzice s kauča, po svim kriterijima ubrajam u iste', napisala je pored fotografije u šaljivom tonu, aludirajući na činjenicu da nije trenirala neko vrijeme.

No voditeljica uvijek izgleda sjajno, a s tim su se složili i njeni pratitelji koji nisu štedjeli s komplimentima.

Nikolina Ristović je već prije mjesec dana otkrila da je bolesna: 'Prigodna valentinovska upala pluća. Tako da boju ljubavi mogu reflektirati i iznutra', napisala je tada. Ubrzo je reagirao njezin suprug Vidoje Ristović koji je svojoj izabranici napisao da je voli. Anđele moj, kako te volim', poručio je svojoj dragoj.

Premda uvijek djeluje smireno i kao da je ništa ne može izbaciti iz takta, Nikolina je nedavno priznala da to nije istina.

'Znam ponekad izgubiti živce. Eksplodiram oko nebitnih stvari i onda se otvori jedna čitava niša problema koji su prethodili tome', otkrila je za 24sata i dodala kako je najviše može razljutiti kad je netko zao te kada je se ne razumije.

View this post on Instagram

Wi-Fi hiking tour. Nova moderna sportska disciplina

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on