na instagramu

Nikolina Pišek osvanula bez šminke pa se obratila 'hejterima'

12.02.2024 u 12:25

Bionic
Reading

S obzirom da je već desetljećima na sceni, Nikolina Pišek odavno se naučila nositi s negativnim komentarima. Iako inače nema običaj obračunavati se s nemilosrdnim korisnicima društvenih mreža, u jednostavnoj je objavi otkrila što misli o njima

Iza Nikoline Pišek izazovno je razdoblje iz kojeg se uzdigla kao feniks. Nakon što joj se preko noći okrenuo svijet, voditeljica je bila suočena s brojnim privatnim problemima. Još prošlog ljeta na Instagramu je priznala da svoju snagu i spas pronalazi u kvalitetnom vremenu s obitelji i prijateljima, otputovala je i na neka zanimljiva putovanja, a onda se vratila na male ekrane. Suočena s brojnim negativnim komentarima voditeljica je odlučila pokazati što o istima i misli.

Kao i sve javne ličnosti, Nikolina Pišek često dobiva splet negativnih komentara na svoj račun, a njezine fotografije često komentiraju i zlobnici ostavljajući uvredljive komentare. Iako nema običaj obraćati se takvoj skupini ljudi, voditeljica je ovaj put učinila iznimku.

Snimivši video kako iz ležernog izdanja prelazi u vamp look Pišek je poručila: 'Ovo je poruka svim hejterima. Ako ti se ne sviđa što radim, ali pratiš sve što radim, i dalje si moj fan.'

U objavi je tako pokazala svoje dvije jednako vrijedne strane: onu potpuno bez šminke u ležernom izdanju s punđom i naočalama te onu u kakvoj ju često gledamo na televiziji kao 'tip-top' sređenu voditeljicu s full make-upom i sređenom raspuštenom frizurom.

poznata lica

Gužva na špici: Nikolina Pišek u izazovnom izdanju, Iva Todorić i Olja Vori zablistale

Pogledaj galeriju