uživale u predstavi

Barbara Kolar u izlasku s najvažnijom osobom

07.02.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Mnogima najomiljenije voditeljsko tv-lice često objavljuje kadrove iz svog privatnog života, no svoje najmilije uglavnom drži podalje od očiju javnosti. Postoje ipak posebni razlozi da napravi iznimku

Barbara Kolar prije dva mjeseca kupila je ulaznice za predstavu 'Hamlet' i kako je to naglasila u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, 'svaki dan čekanja joj se isplatio' jer 'već dugo nije gledala nešto toliko lijepo'.

Puna dojmova nakon predstave bila je očarana koreografijom,' divnim kostimima, scenom, a povrh svega savršenim solistima i ansamblom, a cijeli doživljaj je nazvala 'praznikom umjetsnoti'. U zagrebačkom HNK-u ovog puta uživala je u društvu svoje mame.

Podsjetimo, Barbara je od svojih vrtićkih dana do kraja osnovne škole živjela u Bjelovaru, a puno vremena provodila je kod bake i djeda u Čakovcu (mama joj je Međimurka). Govoreći o tim vremenima ranije je rekla kako je 'prekrasno djetinjstvo u malom gradu, u kojem je sve nadohvat ruke, s puno igre i prijatelja'. Također se, pričajući o svom djetinjstvu našalila kako joj je 'žao što nje bila bar mrvicu nepodnošljivija pa da i njezini roditelji znaju kako je to kad ti dijete 'skuha frku''.

to samo on može

Barbara Kolar i Duško Ćurlić osvanuli u neobičnom izdanju, a za sve je 'kriv' Knjaz

Pogledaj galeriju