RAZMIRICE NA FARMI

Nikol otračala Feminnem, a Elio napao Branku

18.04.2010 u 17:09

Bionic
Reading

'Feminnemke su mi plaćale tek deset posto', povjerila se Nikol jutros Jeleni na farmi dok se Elio nešto kasnije obrušio na Branku kriveći je da je zbog nje propalo mlijeko

Elija je jako razljutila šeprtljavost farmerica koje su cijelu kantu mlijeka ostavile kraj peći i ono se pokvarilo. Čim je ušao u kuhinju, Elio je počeo vikati na farmere. U kuhinji su Branka i Ivo sjedili i pili kavu. Prigovorio im je da se mlijeko pokvarilo na način koji upućuje da je Branka kriva jer radi u kuhinji.

'Ne možemo bacati mlijeko, narode!' složila se ljutita Branka koja nije ni slutila da je kritika upućena upravo njoj. 'Ne mogu misliti o stvarima koje ne radim', rekao je Ivo, a Branka je rekla da Elio gleda sve njih. To je bio trenutak u kojem je Elio poludio. Odmah joj je pokazao svoju kavu s mlijekom, na što ga je ona uštukivala jer ne dopušta da itko viče na nju. 'Zašto si pop****** na mene, slažeš li se da se mlijeko treba bacati?' upitao ju je.

Ona mu je rekla da se slaže s njim i da ima opravdanje za ljutnju, a on joj je predbacio da su si to dozvolile farmerice koje rade u kuhinji. Ivo je htio prekinuti prepirku pa im je rekao da Josip radi sireve kada mu djevojke donesu mlijeko. Budući da su farmerice jučer pospremile cijelu kuću, Branku je razljutilo što Eliju kaplje sa šalice, pa mu je prigovorila. 'Neka kaplje, nemoj me nervirati bez veze’, odgovorio je. Kada se ona okrenula i nastavila pričati s Ivom, on se sagnuo i pobrisao pod.

Čim je Josip ušao u kuću, odmah su ga napali s problemom, ali on im je samo blago rekao: 'Meni je Kiki rekao da se ne miješam ni u mlijeko ni sir, tako da ja nemam ništa s tim. Što se mene tiče, ja bih to radio, ali se ne želim svađati bez veze.' Branka mu je rekla da su svi farmeri dobili neki zadatak i da mu je trebao reći da zadatak rade zajedno. ‘Mi si ne možemo dopustiti da dnevno bacamo 10 litara mlijeka, to je sramota, grijeh i raskalašenost!' zaključila je. Josip se nije htio pretjerano miješati u svađu, unatoč činjenici da ga je Branka cijelo vrijeme pokušavala motivirati da zajedno tračaju Kikija.