uhvatila je nostalgija

Nikad viđena fotografija Tončice Čeljuske: Fanovi joj tepaju da se od mladosti nije puno promijenila

17.12.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Dugogodišnja HRT-ova urednica i voditeljica, koju gledatelji trenutno mogu pratiti u talk showu 'U svom filmu', iznanadila je svoje pratitelje kada je na društvenim mrežama objavila crno-bijelu fotografiju staru 30 godina

Uz kratki opis 'djevojka iz moga kraja', HRT-ovka je dodala kako je riječ o fotografiji nastaloj 1989. godine koju je snimio Krešimir Nilić. Komplimenti su očekivano, odmah počeli pristizati sa svih strana. 'Uvijek taj prepoznatljiv pogled, prekrasna fotka i model', 'Uvijek si bila posebna', 'Lijepa, ali sada još ljepša', bili su samo neki od komentara.

Jedan od prijatelja poslao joj je u komentarima na Facebooku još jednu neviđenu fotografiju kada je pozirala u dvorištu franjevačkog samostana u Makarskoj.

Podsjetimo, na HRT je stigla 1994. putem audicije s diplomom Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Ova profesorica hrvatskog jezika i književnosti, koja ima i jednu odslušanu godinu ekonomije, otkrila je kako je to upisala misleći u budućnosti povezati turizam i ekonomiju. Ipak, već na prvoj godini se predomislila. Prvi prilog koji je napravila bio je o zagrebačkim javnim WC-ima za 'Zagrebačku panoramu', a manje je poznato i kako je kraće vrijeme radila i vremensku prognozu.

  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Nisam pobornik fatalističkih rečenica, ali je činjenica da naš karakter i način na koji doživljavamo sebe i druge, uvelike određuje naš život. Uvijek imamo mogućnost da djelujemo i ako smo spremni pošteno pogledati sebe u oči i preuzeti odgovornost, možemo mijenjati i barem djelomično kontrolirati svoje odnose i reakcije', ranije je izjavila za tportal.