odmor na Makarskoj rivijeri

Tončica Čeljuska uživa u Brelima: Pogledajte kako pozira u kupaćem kostimu

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Dugogodišnja HRT-ova urednica i voditeljica priuštila si je ljetni predah u društvu onih koje najviše voli i puni baterije za jesen. Kupa se, sunča i ispred objektiva nabacuje zavodničke poze koje rado pokazuje svojim oduševljenim pratiteljima

Tončica Čeljuska ni ove godine ljeto nije mogla zamisliti bez rodne Baške Vode, a prije toga bila je i u Rovinju. Popularna HRT-ovka uživa s obitelji i prijateljicama u suncu, moru ali i bazenu, a o svemu svoje fanove obavještava na Instagramu. Bilo kako bilo, mora joj se priznati da se još uvijek može pohvaliti zavidnom figurom.

Ranije je izjavila da premda je veći dio života u Zagrebu, kod kuće joj je najljepše, Baška Voda joj je draža. Obožava biti ondje ljeti, a naročito se veseli kad su s njom njezina mlađe kćer Tihana i starija kćer Anuška koja su sva svoja ljetovanja provele u obiteljskoj kući na makarskoj rivijeri.

'Sreća je živjeti život i biti zahvalan na svemu čime nas daruje. Naravno da ne mogu reći da sam 24 sata dnevno euforično sretna i da nema trenutaka kada potonem. Ali ne dam sebi da me obuzme malodušnost. Prečesto dobre stvari u životu uzimamo zdravo za gotovo. Treba osvijestiti svoje blagoslove i produbljivati i pamtiti dobra iskustva. Ono loše treba otpuštati. Ne znam bolji recept', izjavila je ranije za tportal.