DIJAMANTNI PRSTEN

Nikad sretnija: Nakon dvije godine veze zaručila se Jennifer Lopez

10.03.2019 u 09:18

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez zaručila se za umirovljenog sportaša Alexa Rodrigueza nakon dvije godine veze

Prije dva mjeseca glazbenica i glumica Jennifer Lopez proslavila je drugu godišnjicu veze s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. Par je trenutno na odmoru u toprima, a upravo je tamo stasiti Rodriguez odlučio kleknuti pred svoju voljenu i upitao je hoće li se udati za njega.

Vijest o zarukama skladnog para brzo se proširila internetom jer je romantičnu fotografiju s prstenom na ruci uz zalazak sunca na svom Instagram profilu objavio upravo 43-godišnjak.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

‘Da, trenutno su na odmoru i tamo su se zaručili. Svi smo jako sretni zbog njih’, potvrdio je za strane medije Alexov glasnogovornik. Iako se o zarukama šuškalo od samog početka njihove veze, mnogi su sumnjali hoće li latino zavodinca uspjeti u onome što su pokušale mnoge slavne dame prije nje.

View this post on Instagram

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Naime, Alex je umirovljeni sportaš, nekadašnja zvijezda Yankeesa, a javnosti je ponajviše zanimljiv zbog poduže liste slavnih dama s kojima se našao u ljubavnim vezama. Tek šest godina, od 2002. do 2008. godine, Alex Rodriguez proveo je u prvom i, za sada, jedinom braku s Cynthiom Scurtis. Dobili su dvije kćeri, Eliju i Natashu.

Jennifer Lopez Hamptons Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon toga bio je u vezi s Madonnom, Joslyn Noel Morse, supermodelom Melissom Britos, televizijskom voditeljicom Bethenny Frankel, glumicom Kate Hudson i Cameron Diaz, trenericom fitnesa Ellom Magers, Torrie Wilson bivšom profesionalnom kečericom, Demi Moore….

Nakon svih njih, sreću je pronašao upravo u latino zavodnici, koja je prije njega isto bila u nekoliko ozbiljnih odnosa i brakova.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Davne 1997. Ojani Noa i Lopez uplovili su u bračnu luku, a sreća je potrajala tek godinu dana. Drugi braks Cris Juddom potrajao je dvije godine, a najduži ljubavi period provela je sa suprugom Macrom Anthonyjem s kojim dijeli blizance Maximilliana i Emmu. Anthony i Lopez u braku su bili deset godina, te su i danas zbog djece ostali u dobrim odnosima. Lopez je javnosti poznata i zbog svoje veze s glumcem Benom Affleckom ali i s reperom Diddyjem.

Ipak, posljednje dvije godine ne skriva da nikad nije bila sretnija.

  • +6
Jennifer Lopez i Alex Rodriugez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svi žele živjeti bajku i sretan kraj, pa to i ja sanjam. Jako smo sretni, upotpunjujemo se i jako dobro razumijemo. Mislim da on mene i ja njega razumijem na način kao nitko drugi. Naša djeca izvrsno se slažu i zbog toga smo najsretniji. On je divan otac i uživam ga gledati u toj ulozi', rekla je u jednom intervjuu Lopez.

Ništa manje slatkoriječiv nije bio ni Rodriguez kada su ga upitali što vidi u svojoj odabranici. 'Oboje smo iz New Yorka ali latino korijena. Oboje smo u 40-ima, i imamo djecu. Mislim da su nas te sličnosti spojile, a naši karakteri održali. Ona je jedna od najpametnijih i najljepših žena koje sam ikad upoznao.'