ZAIGRANI MALIŠAN

Nikad nećete pogoditi koja je najdraža igračka preslatkog princa Georgea

13.09.2017 u 13:32

Bionic
Reading

Kao i svi njegovi vršnjaci, četverogodišnji princ George zaigran je. Iako mu se trenutno život malo promijenio jer je krenuo u školu te su počele malo ozbiljnije obveze, to ne znači da mu ne ostaje vremena za igru s prijateljima i sestricom Charlotte, a u jednoj dječjoj igrački, koju danas ima gotovo svaki mališan, budući kralj posebno uživa

Britanski princ William otkrio je ovaj tjedan na predstavljanju novog modela sportskog vozila u Londonu zanimljiv detalj o svom sinčiću, princu Georgeu.

'Ajme, moj sin bi se oduševio viđenim', rekao je vidjevši nove modele brzih vozila te otkrio kako i on i sin obožavaju aute. Međutim autići nisu najdraža igračka sinu vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama.

'Moj sin je trenutno zaluđen Lego kockicama. To je nevjerojatno', rekao je za britanske medije slavni princ, koji trenutno očekuje treće dijete.

  • +13
Princ George, prvi dan škole Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko dana mogli smo vidjeti kako brižni otac prati svog prvorođenog sinčića u školu. Preslatke fotografije ovog događaja brzo su obišle svijet.

Maleni princ ušao je tada u novo životno razdoblje te sada upoznaje mnogo vršnjaka s kojima se zbližava, a istovremeno se uči odgovornosti i manirama.

  • +4
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegova prestižna škola Thomas u jugozapadnom dijelu Londona poseban naglasak stavlja na umjetnost, sport i aktivnosti, a ljubaznost i poštovanje su glavno pravilo.

Od svih tih aktivnosti, princa Georgea ipak trenutno najviše oduševljava igra popularnim Lego kockicama kada dođe kući nakon napornog dana u školi.