ČETVRTI ROĐENDAN

Slavlje u kraljevskoj obitelji! Saznali smo što će za rođendan dobiti princ George

22.07.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Britanski princ William i njegova žena Kate objavili su novu službenu fotografiju svojega sina princa Georga na početku svečanog obilježavanja njegova četvrtog rođendana u subotu

‘Vojvoda i vojvotkinja oduševljeni su što mogu podijeliti novi službeni portret princa Georgea u povodu obilježavanja njegova četvrtog rođendana’, objavila je Kensingtonska palača preko Twittera.

Portret malog princa u prugastoj plavobijeloj košulji bez ovratnika snimio je kraljevski fotograf Chris Jackson.

‘Počašćen sam što su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea izabrali ovaj portret koji sam napravio za proslavu četvrtog rođendana’, napisao je na Twitteru Jackson.

Očekuje se da će George, koji je 3. u redu za prijestolje, privatno proslaviti rođendan u obitelji, rekla je Kensingtonska palača u izjavi za dpa u Londonu.

Govoreći za novinare ranije ovog tjedna, princ William je u šal i napomenuo da bi njegov sin mogao pojesti sam cijelu svoju rođendansku tortu.

Princ William, princeza Kate, George i njegova dvogodišnja sestra Charlotte posjetili su Heidelberg, Berlin i Hamburg ovaj tjedan u sklopu puta u Njemačku koji se tumači kao napor da se poboljša britanski image u Europi u jeku napetosti zbog pregovora o Brexitu.

  • +19
Sva lica princa Georgea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia