umorni nasljednik

Pospani princ George ponovno je zvijezda dana

19.07.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Muški nasljednik princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, maleni princ George s roditeljima i dvije godine mlađom sestricom Charlotte putuje Europom. Dok njegovi roditelji obavljaju službene procedure kraljevskih posjeta, četverogodišnjak se ne srami pokazati koliko je sve to za njega iscrpljujuće i dosadno

Princ William i njegova supruga Kate stigli su u Berlin te nakon posjeta Poljskoj započinju svoju petodnevnu rutu po Njemačkoj, a poveli su i svoje dvoje preslatke dječice.

Nakon što je princ George prije dva dana neodoljivim izrazima lica pobrao sve simpatije na aerodromu u Varšavi i nasmijao okupljeno mnoštvo, scenarij se ponovio pri odlasku iz Poljske, kao i slijetanju u Berlin.

  • +16
Engleska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada su se otvorila vrata privatnog kraljevskog aviona na berlinskom aerodromu Tegel, cijela je obitelj elegantno izišla, ali maleni se nije mogao suzdržati pa je pospanim izrazima lica, nervoznim lamatanjem ruku i povlačenjem svoje majke za haljinu pokazao koliko su ovi službeni protokoli za njega iscrpljujući.

Dok je četverogodišnjak nervozno iščekivao skorašnji odlazak od okupljenog mnoštva i delegacije koja ih je dočekala, njegova sestra, princeza Charlotte bila je izuzetno mirna, a pažnju joj je uglavnom okupirao buketić cvijeća koji je dobila kao poklon dobrodošlice.

Cijela je obitelj bila izuzetno modno usklađena. Kate se tako istaknula u plavoj haljini midi dužine, a kćerkicu je odjenula u cvjetnu svijetloplavu laganu haljinicu i sandalice koje je ukrasila čarapicama s čipkom.

Muška strana obitelji bila je nešto službenija, pa je princ William nosio klasično tamnoplavo odijelo, dok je kravatu spario s bojom suprugine haljine, a trenutno najomiljeniji član ove četveročlane obitelji - princ George - nosio je tamnoplave bermude i prugastu košuljicu. 

Maleni je zapravo bio jako slično odjeven kao i dan ranije, kada je uz identične hlačice imao kariranu košulju španjolskog brenda El Corte Ingles.

No ono što iznenađuje je podatak da su oba odjevna predmeta u samo 24 sata rasprodana s polica svih dućana, a ne može ih se više kupiti ni u online trgovini. Košulja stoji svega 12 eura i napravljena je od stopostotnog pamuka.

Za njezinu je rekordnu rasprodaju jasno zaslužan najmlađi muški nasljednik britanske kraljevske obitelji, koji će s godinama, ne sumnjamo, postati još omiljeniji javnosti, koliko god mu se to trenutno ne sviđalo.