UVIJEK SKOCKANA

Nevena Rendeli Vejzović blista i dok je u karanteni

14.04.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Brojne su poznate Hrvatice na društvenim mrežama čestitale Uskrs svojim pratiteljima te otkrile kako su provele blagdane. Među njima je i donedavna televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, mama tri živahne djevojčice koju izolacija nije spriječila da zablista u zelenoj haljini i poigra se sa svojom dječicom na topao i divan dan

'Kad Mak pokuša fotkat nas 4 i magnoliju. Čudi me da magnolija nije išetala iz kadra. Toliko smo brzo projurili kvartom da se nismo stigli ni okrenut za proljećem oko nas', opisala je fotografiju Nevena Rendeli Vejzovi na kojoj pozira dobro raspoložena sa svojim djevojčicama Leom, Marom i Vitom.

Poput mnogih zadnje tjedne je iskoristila kako bi se vratila svom ležernom, prirodnom izgledu. Vrijeme u karanteni osim što je posvećena svojim kćerima i suprugu, krati 'vrtlarenjem' na terasi, a ne propušta ni prilike za odlazak na samostalni trening u šumi.

Prije karantene Mirna Medaković Stepinac i ona su pod vodstvom trenerice Martine Mavrin snimile set vježbi koje puštaju besplatno na YouTubeu. Riječ je o petominutnim videima i vježbama za svakoga. Nakon karantene će, izjavila je ranije, cijelu noć biti u izlasku sa svim prijateljima jer joj trenutno najviše nedostaju - druženja.

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: