MONTSERRAT BERNABEU

Nakon razotkrivene afere Gerarda Piquea, Shakira se sukobila s njegovom majkom

28.03.2023 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je doznala da je Montserrat Bernabeu, majka Gerarda Piquea, bila od samog početka upućena u njegovu aferu s Clarom Chijom Marti te im je čak pomagala u prikrivanju svega, Shakira nije ostala dužna svojoj svekrvi

Pojavili su se novi detalji iz kontroverznog prekida veze kolumbijske pjevačice Shakira i nogometaša Gerarda Piquea. Kako je otkrio dobro upućeni izvor za britanski The Sun, Piqueova majka Montserrat Bernabeu bila je dobro upućena u izvanbračnu aferu svog sina i njegove nove djevojke Clare Chije Marti, dok je on još uvijek bio sa Shakirom.

Sve je išlo toliko daleko da je Montserrat navodno sinu pomagala na sve načine da zataška aferu, kako Shakira ništa ne bi posumnjala. Prve dane Pique i Clara Chia skrivali su se u kući koju nogometaševi roditelji posjeduju u Cabrilsu u Španjolskoj, a nakon što je pjevačica doznala za njihovu vezu, najviše ju je povrijedilo kada je saznala da je njezina svekrva bila suučesnik u skrivanju nove veze.

  • +2
Montserrat Bernabeu, majka Gerarda Piquea Izvor: Profimedia / Autor: QUIMI / The Photo One / Profimedia

Sve to dovelo je do žestoke svađe Shakire i Montserrat Bernabeu, u kojem dvije dame nisu štedile riječi. Nove informacije o ovom poznatom paru pojavile su samo nekoliko dana nakon što je nogometaš u intervjuu ispričao 'svoju stranu priče', reakvši kako je fokusiran na djecu, kao i da mu nije u interesu mijenjati percepciju javnosti nakon cijelog skandala.

'Želim ostati vjeran sebi, zbog čega neću trošiti novac na to da izgladim svoj imidž u javnosti. Ljudi koje volim i za koje brinem su oni koji znaju kakav sam, za ostale me nije briga. Svoju energiju usmjeravam na ljude koji su mi najbliži i dajem im ono što imam, zbog čega sam sretan. U mom životu došlo je do promjena, a ja sam znao kako sačuvati tu sreću', izjavio je za El Pais Gerard Pique.