DVOSTRUKO SLAVLJE

Nije uspjela sakriti emocije: Tereza Kesovija u suzama predstavila novu pjesmu

21.09.2020 u 21:21

Bionic
Reading

U ambijentu poznatog restorana na zagrebačkim Mlinovima, domaća glazbena diva Tereza Kesovija pred članovima svoje obitelji i bliskim kolegama predstavila je svoj novi singl 'Ima te' za koji je nedavno snimljen i videospot

Okružena najbližim prijateljima i suradnicama poput kolegice Gabi Novak i glazbenoga para Aljoše Šerića i Antonie Matković Šerić, Tereza Kesovija početak novoga radnoga tjedna iskoristila je kako bi u zagrebačkom restoranu svečano predstavila svoju novu pjesmu 'Ima te', za čiji je videospot oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i holivudske dive, Grace Kelly koju je osobno poznavala.

Tereza Kesovija predstavila novi singl 'Ima te' Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

'Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su mi omogućili ostvariti ovu pjesmu', dirnuto je izjavila Tereza, kako prenosi Jutarnji te se osvrnula na svoju blisku prijateljicu i glazbenu kolegicu Gabi Novak rekavši kako ju 0voli iz dubine duše'.

Osim predstavljanja novog singla, naša pjevačka diva ujedno je slavila i 30. rođendan unuke Mile, kćeri Ljiljane i Alana - Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom.