NESTAŠNI SPORTAŠ

Nije sve tako idilično: Alex Rodriguez optužen da je varao Jennifer Lopez sa slavnom Playboyevom zečicom

26.03.2019 u 15:16

Bionic
Reading

Prije nekoliko je tjedana zaprosio svoju voljenu Jennifer Lopez s kojom uskoro planira i vjenčanje, a često ističe kako je u latino divi pronašao sve što je dugo tražio. No, očito mu je nešto ipak nedostajalo jer sada se našao usred skandala sa Playboyevom zečicom

Na glasu kao veliki zavodnik i neumorni ljubavnik, Alex Rodriguez je prije dvije godine potpuno okrenuo svoju ploču i zaljubio se do ušiju. Srce mu je zarobila latino ljepotica Jennifer Lopez. Idiličnu vezu prije nekoliko su tjedana na Bahamima zapečatili velikim dijamantnim prstenom.

Romantične zaruke sada su ipak pale u drugi plan, a glavna tema svih svjetskih tabloida je navodna seks afera slavnog umirovljenog sportaša. Bivša zvijezda New York Yankeesa optužen je za preljub.

Britanska Playboyeva zečica Zoe Gregory tvrdi kako je prije šest mjeseci imala aferu s Rodriguezom. Dotični je navodno u tekstualnim porukama zatražio seks u troje.

'JLo je nevjerojatna žena i ne zaslužuje ovo. Dok je planirao kleknuti i zaprositi je, istovremeno je slao meni degutantne poruke i tražio seks video i zavodljive fotografije od mene. Također htio je dogovoriti sastanak i seks u troje, te mene zadužio da pronađem još jednu djevojku koja bi u tome sudjelovala', rekla je atraktivna plavuša za The Sun.

Nakon toga priložila je i nekoliko poruka koje joj je slavni sportaš poslao, te naglasila da je izuzetno neugodan, prost i opsjednut seksom. Ovo nisu prve glasine o navodnoj nevjeri Alexa Rodrigueza. Dan nakon zaruka u javnost je procurila informacija da je navodno bio s bivšom ženom svog kolege iz tima Yankeesa.

  • +2
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jose Canseco optužio je Rodrigueza za aferu sa svojom bivšom suprugom Jessicom Canesco od koje se razveo još 1999. Na sve glasine o preljubu, Alex je ostao suzdržan kao i njegova zaručnica Jennifer Lopez.