CYNTHIA SCURTIS

Alex Rodriguez 'dobio blagoslov' bivše supruge za brak s Jennifer Lopez

20.03.2019 u 14:34

Bionic
Reading

Šest godina proveo je Alex Rodriguez, nekadašnja zvijezda bejzbola, danas najpoznatiji kao zaručnik latino dive Jennifer Lopez, u braku sa Cynthijom Scurtis i s njom dobio dvije kćeri. Da su i nakon razvoda ostali u itekako dobrim odnosima govori i najnovija vijest iz američkih medija - njegova bivša supruga nema nikakvih zamjerki na njegov odabir da mu JLo bude iduća supruga

Nakon što se proširila vijest o zarukama Alexa Rodrigueza i Jennifer Lopez, njegova bivša supruga, s kojom je proveo šest godina u braku, sretna je zbog tog velikog koraka u njihovoj vezi. Cynthia Scurtis, od koje se Rodriguez rastao 2008. godine, paru je 'dala svoj blagoslov' za vjenčanje.

Za RadarOnline kratko je prokomentirala: 'Sretna sam zbog njih i to je sve što ću reći na tu temu.' Alex i Cynthia nakon razvoda ostali su u dobrim i prijateljskim odnosima, ponajviše zbog njihovih dviju kćeri, desetogodišnje Elle i četrnaestogodišnje Natashe.

PODIŽE TEMPERATURu

Tijelo od milijun dolara: Jennifer Lopez pokazala zanosne obline u bikiniju koji ne trpi višak kilograma

Pogledaj galeriju

'Od samog početka djeca su nam bila najvažnija, pa smo se tako postavili i kod razvoda. Nismo željeli da im ostanu emocionalni ožiljci, kao što se događa u većini obitelji koje se rastanu', izjavio je svojedobno Alex Rodriguez.