NAKON SHAKIRE

Nije dugo tugovao: Gerard Pique utjehu je već pronašao u novoj djevojci

15.06.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Svjetski mediji ne prestaju pisati o navodnoj nevjeri Gerarda Piquea, kojeg je životna partnerica i majka njegovih sinova, Kolumbijka Shakira, zatekla u krevetu s drugom ženom. A sada se u cijelu priču 'upetljala' još jedna osoba

Prema pisanju španjolske Marce, Gerard Pique nije dugo tugovao zbog propale veze sa Shakirom, zbog čega će morati ići i na sud kako bi dogovorili detalje o skrbništvu nad djecom. Kako otkrivaju dobro upućeni izvori, nogometaš je već tjednima navodno u vezi s djevojkom koju je upoznao u noćnom klubu u Barceloni.

Iako nisu poznati mnogi detalji, otkriveno je da su joj inicijali C.C., da živi u Kataloniji, gdje i Pique živi, te da je prijateljica s igračem Barcelone, Riquijem Puigom.

Podsjetimo, do prekida Shakire i Piquea, nakon 12 godina provedenih zajedno, došlo je zbog njegove navodne afere sa Suzy Cortez, s kojom ga je kolumbijska pjevačica i zatekla u krevetu. Dotična Suzy javnost je već otkrila sočne detalje njihovog odnosa:

  • +7
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

'On je bio taj koji mi je poslao izravnu poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad nisu ništa poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene, a Shakira ovo nije zaslužila. Zanimalo je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek bi me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što ja toliko pažnje posvećujem Messiju.'

Za Shakiru i Piquea upravo će skrbništvo nad sinovima Milanom i Sashom biti najveći problem, budući da pjevačica želi odseliti iz Španjolske kako bi se maknula od svega i krenula sve ispočetka.