OVO NIJE NJEZINA GODINA

Život joj je zadao novi udarac: Nakon prekida s Piqueom, Shakira proživljava nove teške trenutke

09.06.2022 u 17:18

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica svoje je obožavatelje putem Instagrama obavijestila kako je trenutno fokusirana na ozdravljenje svog oca Williama Mebaraka Chadida, koji je nedavno doživio tešku nesreću te je sada pušten iz bolnice

45-godišnja Shakira emotivnom je objavom i video snimkom, koje je stavila na Instagram, otkrila kako je njezin otac William Mebarak Chadid prošlog tjedna preživio tešku nesreću, od koje se još uvijek oporavlja.

O čemu je točno riječ i što se točno dogodilo, za sada nije poznato, no sudeći po videu, na kojem Shakira u rukama drži papire s riječima, koje njezin otac potom pokušava pročitati, da se zaključiti da je riječ o težoj ozljedi glave zbog koje je očito došlo i do gubitka pamćenja.

Nakon što je iz bolnice stigao kući, sa slavnom kćerkom vježba tzv. kognitivnu stimulaciju. 'Napokon s tatom, koji je kod kuće i na putu prema boljem, pomažem mu s njegovom kognitivnom stimulacijom nakon traume. Hvala svima što ste nas obavili svojom neizmjernom ljubavlju', napisala je pored videa.

  • +7
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Iako isprva nije željela ništa pričati javno, nakon što je dobila pregršt poruka da je viđena kako u Barceloni ulazi u kola hitne pomoći, odlučila je smiriti zabrinute obožavatelje, pa je rekla tek da je njezin otac teško pao.

Inače, ovo definitivno nije njezina godina, budući da posljednjih tjedana medijske stupce puni njezin prekid s nogometašem Gerardom Piqueom, s kojom ima dvojicu sinova, Milana i Sashu.