BAŠ POPUT BARBIE

Ni slomljena peta na omiljenim čizmicama nije spriječila Taylor Swift da nastavi koncert

21.11.2023 u 14:11

  • +2

Taylor Swift koncert u Brazilu

Izvor: Profimedia / Autor: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Da je prava profesionalka Taylor Swift je pokazala još jednom i to tijekom svog koncerta u Rio de Janeiru, u sklopu svjetske turneje Eras, s kojom se trenutno nalazi u Brazilu

Iako joj se u žaru nastupa odlomila potpetica na omiljenim šljaštećim Christian Louboutin čizmicama, Taylor Swift ponijela se kao prava profesionalka, nastavivši sa svojim nastupom kao da se apsolutno ništa nije dogodilo.

Dapače, njezin potez mnoge je podsjetio na scenu iz hit filma 'Barbie', kada Margot Robbie ostane bosonoga, ali i dalje hoda kao da nosi cipele na visoku potpeticu.

Video trenutka kada trga Taylor petu i baca je u gomilu, nastavi svirati na gitari pjesmu 'Blank Space' širi se društvenim mrežama, a potom nastavlja dalje s pjesmama kako idu po redu.

zavodljivo izdanje

Taylor Swift u zanimljivom društvu vatreno bodrila dečka s tribina

Pogledaj galeriju

Nakon toga Taylor Swift nastavlja balansirati i pozdravlja obožavatelje na portugalskom. Njezin potez pozdravili su i oduševljeni obožavatelji, a nakon koncerta na svom X profilu obožavateljica koja je uhvatila potpeticu pohvalio se svojim 'ulovom' koji je bio dobro skriven u torbici.