SNOVI SE OSTVARUJU

Iako tvrdi suprotno, Georgina Rodriguez od Cristiana Ronalda prima mjesečnu plaću za brigu o djeci, a evo o kojem je iznosu riječ

06.04.2022 u 14:59

Bionic
Reading

Kako bi bio siguran da su njegova djeca sigurna, sita i zbrinuta, jedan od najpoznatijih i najboljih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo, donio je odluku da će svojoj životnoj partnerici Georgini Rodriguez, koja mu je već rodila jednu kćer, a uskoro bi trebala i blizance, davati za to mjesečnu plaću

Barem prema slici koju stvaraju u javnosti, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo spadaju među najstabilnije slavne parove na svijetu, no čini se da u svemu oboje imaju itekakvu računicu. Dok nogometaš i influencerica očekuju rođenje blizanaca, javnost se zabavlja novim informacijama o paru koje su isplivale na površinu.

Par je u vezi šest godina, zajedno su dobili i kćerkicu Alanu Martinu, a za brigu o njoj, ali i o ostalo njegovo troje djece koje su mu rodile surogat majke, Cristiano Ronaldo daje svojoj životnoj partnerici mjesečnu plaću.

Riječ je o pozamašnom iznosu od gotovo 100 tisuća eura, koje Ronaldo svakog mjeseca uplaćuje na Georginin račun, a sve kako bi se pokrili svi troškovi oko djece, kako im ne bi nedostajalo apsolutno ništa, ali i kako bi dobili baš sve što požele.

Kako piše španjolska Marca, budući da je zvijezda Manchester Uniteda zbog obaveza prema klubu, ali i mnogobrojnih utakmica i gostovanja, spriječen da bude stalno s djecom, pao je dogovor s Georginom da ona brine o djeci.

Par je trenutno fokusiran i na dolazak blizanaca, budući da je termin poroda već jako blizu, a spremna je i soba za njih u koju su, navodno, već uložili više od 20 tisuća eura.

  • +3
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

A osim Ronaldove mjesečne plaće, Georgina ima i druge prihode, za koje je sama zaslužna. Riječ je naravno o unosnim primanjima od mnogobrojnih ugovora za reklamiranje na njezinom Instagramu gdje je prati više od 36.5 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta.

Inače, Cristiano Ronaldo itekako je darežljiv, pa je svojoj dragoj već poklonio skupocjene darove, poput 180 tisuća eura vrijedan automobil, potom 340 tisuća eura Diamond Himalaya Birkin torbicu i slično.