NIJE VRIJEME ZA SLAVLJA

Ni on nema sreće: Dennis Quaid odgađa vjenčanje sa svojom 39 godina mlađom odabranicom

25.03.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je sve donedavno tvrdio da odgađa vjenčanje zbog problema s putovanjem, slavni holivudski glumac Dennis Quaid na koncu je ipak shvatio da je problem organizacije slavlja ljubavi pandemija koja vlada svijetom

Američki mediji pišu kako je glumac Dennis Quaid još jedan u nizu nesretnih mladoženja koji je prilikom pandemije koronavirusom bio primoran odgoditi svoje vjenčanje.

Poznati 65-godišnji glumac otkazao je vjenčanje sa svojom 26-godišnjom odabranicom Laurom Savoie na neodređeno vrijeme. Glumac je prije desetak dana tvrdio da će doći do otkazivanja vjenčanja zbog poteškoća s putovanjem na odredište slavlja, no sada je izgleda shvatio da je pandemija uzela maha te da je sigurnost i zdravlje na prvom mjestu.

‘Vjenčanica je već naručena i nekako je u ovom svemu uspjela doći iz Španjolske do nas. Planirali smo zbog svega ovoga neko manje slavlje u kućnom izdanju, ali izgleda da će i to morati pričekati neke bolje dane. Ima vremena za sve to kada prođe ovo teško razdoblje. Svi se moraju držati donesenih mjera’, rekao je par američkom tabloidu Page Six.

Inače, Quaid i Savoie zaručili su se u listopadu prošle godine tijekom zajedničkog odmora na Havajima. Iako je njihova razlika u dobi od 39 godina očekivano naišla na kritike, Quaid kao i njegova zaručnica na iste se previše ne obaziru.

Slavni 65-godišnjak za britanski je magazin The Guardian pričao o svojoj novoj ljubavi, te objasnio zašto se ne obazire na ružne komentare o velikoj dobnoj razlici između sebe i partnerice.

'Zapravo nasmijalo me koliko je to odjeknulo, smatram da je ono što mi se dogodilo nešto prekrasno. U principu ni meni ni moju dragu ne smetaju zlobni komentari. Ne ljutim se na nikoga, svatko ima pravo na svoje mišljenje', kazao je Quaid.

Zatim je pokušao objasniti da mu se ljubav jednostavno dogodila te da nije birao u koga će se zaljubiti.