JAKO JOJ NEDOSTAJE

Emotivna poruka Catherine Zete-Jones: 'Nedostaješ mi svakoga dana'

10.12.2020 u 11:10

Bionic
Reading

U obitelj Douglas velška je glumica ušla prije 20 godina, kada se udala za najstarijeg sina filmskog velikana Kirka Douglasa, Michaela. Svih tih godina bila je iznimno bliska sa svekrom i to nikada nije krila. Za nju je danas tužan dan, jer preminuli Kirk danas bi slavio svoj 104. rođendan

U veljači ove godine Kirk Douglas preminuo je i ostavio iza sebe tužne nasljednike, sina Michaela, snahu Catherine Zetu-Jones i unuke. Od tada se obitelj Douglas rado prisjeća svog voljenog oca, svekra i djeda.

Sada je na Instagramu poznata glumica objavila emotivnu poruku svom voljenom Kirku, s kojim je posljednja dva desetljeća imala sjajan odnos.

'Nedostaješ mi svakoga dana. Sretan rođendan tatice', napisala je uz emotikone rozih srca 51-godišnja Catherine. Brzo nakon toga oglasio se i njegov sin Michael, koji je izvukao staru fotografiju s ocem i poručio da mu mnogo nedostaje, da ga jako voli te da mu je zahvalan na svim savjetima koje mu je za života dao.

  • +6
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Osim Michaela, holivudski velikan Kirk Douglas sa svojom prvom suprugom Dianom Dill ima još 73-godišnjeg sina Joela. S drugom suprugom Anne Buydens dobio je pak još dvojicu sinova, 65-godišnjeg Petera, te Erica koji je 2004. preminuo od predoziranja u 46. godini života.