ODRADILA BEZ POGREŠKE

Ni Cameron Diaz nije odoljela TikTok-u: Izazov koji je prihvatila već je pogledalo više od pola milijuna ljudi

31.07.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Jeste li čuli za najnoviji TikTok izazov koji se širi tom društveno mrežom, a u kojem glavnu ulogu ima vino? Oni koji su ga pogledali, odlučili su ga i isprobati, a među njima se našla i slavna holivudska glumica, koja je ovom prilikom još jednom promovirala i vino koje proizvodi

TikTok #winechallenge zaludio je sve, a osim po toj društvenoj mreži, širi se i po Instagramu. U kratkim crtama, dvije osobe sjede na podu, ova koja sjedi ispred u zubima drži čašu s natočenim vinom i mora se spuštati unatrag, pazeći da ne prolije ni kap, doći sve do usana osobe iza, koja potom mora sav sadržaj čaše ispiti. Možda zvuči lagano, no izazov nije niti najmanje lagan.

Ipak, nije mu odoljela ni slavna glumica, koja se prije nekoliko godina povukla iz Hollywooda i posvetila obiteljskom životu. Naravno, riječ je o Cameron Diaz, koja je #winechallenge isprobala sa prijateljicom Katherine Power, istom onom s kojom se odlučila baviti proizvodnjom vina i to organskih vina bez aditiva ili ikakvih životinjskih dodataka.

Snimka je nastala u dvorištu, gdje Cameron i Katherine sjede na zelenoj travi, s time da je Cameron Diaz ta koja sjedi iza i ispija vino te na kraju zubima odnosi čašu. Izazov su itekako uspješno odradile, a snimka istog poslužila je glumici kao odličan 'ulazak' u svijet TikToka, gdje je otvorila svoj račun.

Video je u manje od 24 sata na TikToku pogledalo više od pola milijuna ljudi, dok je podijeljeni video na njezinom službenom Instagram profilu pregledan 2 milijuna puta.