TREĆI NAJBOLJI USPJEH

Nevjerojatan uspjeh za Spider-Mana; u proteklom vikendu zaradio nevjerojatnih 253 milijuna dolara

19.12.2021 u 22:32

Bionic
Reading

Najnoviji film o pustolovinama čovjeka-pauka, 'Spider-Man: Put bez povratka', ostvario je treći najbolji rezultat svih vremena u Sjevernoj Americi, zaradivši za vikend nevjerojatan iznos

Ovaj film, koji su s nestrpljenjem iščekivali Hollywood i filmska industrija koju je pandemija covida-19 bacila na koljena, pretekli su samo 'Avengers: Endgame' (357 milijuna dolara) i 'Avengers: Infinity War' (258 milijuna) u analima najgledanijih filmova u Sjedinjenim Državama i u Kanadi, navodi mrežna stranica Box Office Mojo.

Ovo je ujedno i najgledaniji film studija Sony, piše mrežna stranica Deadline.

'Spider-Man: Put bez povratka' treći je film u kojemu popularnog čovjeka-pauka glumi Britanac Tom Holland. I prošle epizode u kojima su crveno-modri kostim nosili Tobey Maguire i Andrew Garfield, doživjeli su rekordnu gledanost u kino dvoranama.

Priča se nastavlja ondje gdje završava 'Daleko od kuće' (2019.), sa Spider-Manom čiji pravi identitet, Petera Parkera, javno otkriva opaki Mysterio.

  • +3
Tom Holland Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srednjoškolac očajnički pokušava ponovo postati anoniman uz pomoć drugog Marvelova lika, Dr. Strangea kojeg glumi ništa manje popularan Benedict Cumberbatch.