njihov dan

Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom slavi: 'Sretna nam šesta vesela i ispunjena kao i prva'

11.06.2022 u 17:08

Bionic
Reading

Ovog vikenda je posebno veselo u životu bivše voditeljice, danas vlasnice PR agencije i HTV-ovog snimatelja. Obilježavaju šest godina bračnog sklada i ljubavi

'Nikad se neću zasititi ovih fotki pa ih već šest godina na današnji dan objavljujem. Tradicija je tradicija. Sretna nam šesta vesela i ispunjena kao i prva', poručuje Nevena Rendeli Vejzović pored fotografija sa svog bajkovitog vjenčanja na Kornatima.

Podsjećamo, par se vjenčao nakon manje od godinu dana veze, no poznavali su se od malih nogu. Nevena je tada zablistala u kratkoj vjenčanici s potpisom Anamarije Asanović, a svi gosti su također bili u bijelome. Sretni su roditelji djevojčica Lee, Mare i Vite, a Mak iz prvog braka ima dvoje starije djece Lolu i Olega.

'Nisam baš mislila da ću se tako brzo odlučiti opet za brak, ali dogodilo se. Ne postoji niti jedan razlog koji bih ja sada mogla reći zašto sam ovaj put odlučila i formalno sklopiti brak. I recimo zašto sam ovaj put dodala prezime, a prošli ne. Ni to ne znam objasniti, osim što sam si zakomplicirala život dokumentima. Ali, osjetila sam potrebu za tim. Istina, oduvijek sam neke stvari znala napraviti impulzivno, malo je toga bilo planirano, a i ljubav čini čuda', izjavila je ranije za Jutarnji list.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović, Mak Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL