nevena i bojana

Šogorice Vejzović u izlasku s muževima nisu krile dobro raspoloženje

18.05.2022 u 11:27

Bionic
Reading

Zagrebačka premijera filma 'Djeca sa CNN-a' privukla je sinoć u Cineplexxu mnoga poznata lica, a među okupljenima su bile šogorice Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Makom i Bojana Gregorić Vejzović, čiji muž igra u glavnoj postavi filma

Bojana Gregorić Vejzović i Nevena Rendeli Vejzović došle su dati podršku suprugu i šogoru Enesu Vejzoviću, ujedno jednom od glavnih glumaca filma 'Djeca sa CNN-a'.

Dok se Bojana opredijelila za monokromatske tonove i sjajne bijele široke hlače, Nevena je izabrala super proljetnu haljinicu sa sitnim motivima cvijeća, a svoju kombinaciju podigla je zanimljivom torbicom.

Nakon službenog protokola i gledanja filma, nastalog prema istoimenoj kazališnoj predstavi, supružnici Nevena i Mak Vejzović pridružili su se Bojani i Enesu te zajedno pozirali za Instagram.

'Evo me s familijom. Bravo Enes, odličan si. Lijep je film, idite ga pogledati', poručila je Bojana s ostatkom obitelji Vejzović u svom videu na Instagramu, a na to se nadovezuju Nevena i Mak pljeskom i riječima hvale.

Inače, šogorice Bojana i Nevena redovito se druže i daju podršku jedna drugoj u poslovnom i obiteljskom segmentu. Nevenu smo nedavno mogli vidjeti u prvim redovima u publici showa 'Ples sa zvijezdama' te je žustro navijala za Bojanu.

  • +7
Premijera filma 'Djeca sa CNN-a' redateljice Aide Bukvić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov