PREDAH U LONDONU

Nevena Rendeli Vejzović otputovala daleko od kuće: Pogledajte gdje uživa

11.12.2019 u 13:08

Bionic
Reading

HRT-ova urednica i voditeljica proteklog vikenda bila je ambasadorica na humanitarnoj utrci Zagreb Advent Run, a nakon toga je ponosna mama triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare te najmlađe Vite, spakirala kofere i krenula na put. Nevena Rendeli Vejzović trenutno se zabavlja u britanskoj prijestolnici

Nije poznato je li tamo otputovala privatno ili zbog posla, ali sudeći prema fotografijama i video snimkama koje je objavila na Instagramu, Nevena Rendeli Vejzović istinski uživa. Danju razgledava London, a navečer se prepušta isprobavanju slasnih delicija i čarima noćnog života.

'Uskoro se vraćam svom poslu i tome se jako veselim. Jako sam sretna što sam imala priliku biti doma s djecom gotovo dvije i pol godine. Blizanke sad idu u vrtić, Vita ima godinu dana i uskoro će i ona, a za mamu je vrijeme da bude i nešto drugo osim mama', najavila je voditeljica nedavno u razgovoru za tportal.

Prije odlaska u Londona trčala je na humanitarnoj utrci Zagreb Advent Run. Uz Nevenu kao ambasadoricu utrke bile su i zaljubljenice u trčanje Mirna Medaković Stepinac, Ashley Colburn te Doris Pinčić Rogoznica.