PRIPREME SU POČELE

Nevena Rendeli odlazi s televizijskih ekrana

13.04.2017 u 06:43

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Makom Vejzovićem proživljava najsretnije dane. U kolovozu očekuju blizanke, no iako je dosad bila vrlo aktivna i planirala raditi do kraja travnja, možda ove nedjelje odradi zadnje vođenje emisije 'Volim nedjelju'

U isto vrijeme kad je dobila zeleno svjetlo za mozaično-zabavnu emisiju 'Volim nedjelju', ispunila joj se dugogodišnja želja – ostala je u drugom stanju.

Do šestog mjeseca trudnoće Nevena nije stajala. Odrekla se jedino svog omiljenog spota trčanja. Posvetila se vježbanju prenatalne joge, posjećivala je brojne društvene događaje i uspješno je odvodila dosadašnje emisije 'Volim nedjelju'. No iako je emisija bila u planu emitiranja do 30. travnja i lijepa voditeljica je s tim datumom namjeravala započeti svoj porodiljni, kako doznajemo, moguće je da je njezin odlazak bude i ranije.

Ako urednica i voditeljica ode nakon ove nedjelje, još je upitno hoće li se emisija prije vremena ugasiti ili će je možda zamijeniti netko od kolega iz emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Nakon godinu dana veze Nevena i direktor fotografije Mak Vejzović odlučili su se vjenčati te su u lipnju prošle godine u uvali Vrulje na otoku Kornatu sklopili bračne zavjete. Kao kruna njihove ljubavi bit će rođenje blizanki u kolovozu.